Opinie o apartamentach Apart Residence

5 kwietnia 2016

Apartament Stary Browar A5 105

Ładnie urządzone mieszkanie, duża lodówka, klimatyzacja. Mieszkanie było czyste, wszystko odbyło się bez problemów.
Łukasz
4 lutego 2016

Apartament Centrum B1

Polecam - bardzo blisko do centrum. Czysty, wygodny apartament.
Lis
25 listopada 2015

Apartament Centrum Comfort A5

Od kilku lat korzystam z uslug TWW.Zawsze pozytywne wrazenia,mimo widocznych juz cech zuzycia np.podloga w solonie.Wygoda,komfort,blisko galerii,rynek ok 12 minut pieszo.POLECAM i na pewno skorzystam ponownie ps."male" problemy z wifi,prosze o zainteresowanie.
StefAn
15 listopada 2015

Apartament Stary Browar A2 32

Apartament spełnił nasze oczekiwania. Znajduje się w pobliżu Dworca Głównego i Starego Miasta. Apartament w pełni wyposażony i bardzo czysty. Parking podziemny jest dużą zaletą jak również sklep spożywczy w budynku.
Monika
30 października 2015

Apartament Centrum Comfort A4

Apartament w bardzo dobrej lokalizacji, bardzo dużym plusem dla zmotoryzowanych jest parking wliczony w cenę apartamentu. W samym apartamencie jest bardzo dużo miejsca na rzeczy osobiste. Każdy kąt wykorzystany jest na szafki i półeczki. Minusem było niedziałające radio i nieświecąca lampka stojąca. Co prawda nie zakłóciło to bardzo mojego pobytu, ale skoro coś jest w apartamencie, to powinno działać.
Mariusz
10 lipca 2015

Apartament Lubicz 4

Apartament wyposażony bardzo dobrze.Łazienka czysta, nie mam zarzutów. Jedynym minusem to pościel, nie sprawia wrażenia świeżej.... Blisko do dworca, na przeciwko galerii.Polecam dla tych, co wolą warunki domowe od hotelowych.
K Bator
7 czerwca 2015

Apartament Stary Browar A5 105

Bardzo przyjemny apartament. Dogodna lokalizacja.
Łukasz
24 kwietnia 2015

Apartament Centrum Deluxe B4

bardzo dobra lokalizacja, apartamenty o wysokim standardzie :)
agatka
31 marca 2015

Apartament Centrum Comfort A4

Nowy, czysty apartament, pieknie zaopatrzony we wszystko co trzeba. Lokalizacja bardzo dobra, sklepik na dole, 2 min do Mall Galeria, 10 do centrum. Obsluga: uprzejma i kompetentna, super!!! Dojazd w Krakowie: uciazliwy, duzo ulic jednokierunkowych dookola: przydalaby sie mapka z zaznaczonym dojazdem, ktora to mapke moznaby bylo wydrukowac ze strony internetowej, na ktorej dokonuje sie rezerwacji. Duze manko: w nocy glosno, samochody i pociagi slychac mocno. Lepiej by bylo, jakby apartament byl od strony podworca a nie ulicy.
Marta Machinski
2 marca 2015

Apartament Centrum B1

Polecam. Lokalizacja, obsługa, komfort i ceny zasługują na pięć gwiazdek.
Darek
18 lutego 2015

Apartament Lubicz 5

wszystko ok, wszędzie blisko;)
gość
22 stycznia 2015

Apartament Centrum B3

Wszystko jak należy. Zgodnie z opisem i wcześniejszymi ustaleniami... Zdecydowanie polecam !!!
adam W
10 stycznia 2015

Apartament Stary Browar A5 93

Apartament w pełni wyposażony. Cichy. Lokalizacja bardzo dobra zwłaszcza jeśli szuka się miejsca z parkingiem. Śniadanie na zamówienie punktualnie. Dobry kontakt telefoniczny. Bardzo blisko market Piotr i Paweł
Mariusz
19 grudnia 2014

Apartament Stary Browar A5 102

I had check in late time 1 AM, the staff was very kind he waited us and apartment was new build so all things new, and good location to visit old town it take just 5 min from apartment
Martin
14 grudnia 2014

Apartament Stary Browar A5 102

Очень понравились апартаменты,современный ремонт,прекрасный дизайн,вежливые представители компании
Aleksander
2 grudnia 2014

Apartament Lubicz 3

Świetna lokalizacja,dobre warunki,wzorowy kontakt z obsługą.Następnym razem też skorzystam.
Karolina
21 listopada 2014

Apartament Stary Browar A3 42

Co do samego apartamentu, jak i personelu nie mam zastrzeżeń, natomiast podczas rezerwacji powinna być podana informacja, że w budynku prowadzone są remonty. Przez większość dnia słychać było wiertarki w sąsiednim mieszkaniu...
dd
21 listopada 2014

Apartament Stary Browar A5 93

Czysto, wygodnie, komfortowo, bezplatny parking podziemny, blisko do centrum. Chetnie jeszcze skorzystam, nawet z rodzina
Marcin
14 listopada 2014

Apartament Lubicz 4

Top location, close to bus and train station. Galeria Krakowska across the street. This apartment was facing the courtyard, not bothered by anything
Mai-Britt
13 listopada 2014

Apartament Stary Browar A3 42

Nowoczesny, bardzo dobrze utrzymany, blisko centrum z parkingiem w cenie - super. Jesteśmy bardzo zadowoleni
Bogusław
28 października 2014

Apartament Stary Browar A3 42

Great apartment! Very modern, stylish, and comfortable. Just as on the photos. Quiet neighborhood, close to the old town. The person handing over the keys was very nice and especially flexible as to the arrival time. Recommendable!
Michael
22 października 2014

Apartament Centrum Comfort A4

Very clean, nice decor, close walk to main square
Nicolas
21 października 2014

Apartament Centrum Comfort A4

Хорошие чистые апартаменты с хороший интернетом и подземной парковкой. Парковка входит в стоимость, что очень удобно.
Nikolai
20 października 2014

Apartament Centrum Comfort A6

Very friendly guy who gave me with the key, also very attentive on the phone and fast response to questions. Comfortable clean apartment with a v good bed. Wifi worked well. Easy walking access to Krakow central. The apartment is on the first floor so it's a bit noisy.
Mark
14 października 2014

Apartament Centrum Comfort A4

la ubicación es excelente, al lado de la estación y de la galería comercial y a poco del centro de la ciudad andando. La comodidad y amplitud del apartamento
Maria T
30 września 2014

Apartament Centrum Deluxe B4

Bardzo dziękuję za kolejny, udany pobyt w Centrum Deluxe B IV. Wszystko jak zawsze na najwyższym poziomie. Do następnego razu!:)
Jacek K.
28 września 2014

Apartament Centrum B3

Exellent location! The building is new and has an elevator, easy for big luggage.It’s located on the opposite of central station and Galeria mall. There’s a tiny supermarket dowstairs!
Hsin Rong
2 września 2014

Apartament Centrum B3

Duzym plusem jest lokalizacja bardzo blisko centrum I parking podziemny
Małgorzta
1 września 2014

Apartament Centrum B3

Bardzo ładny przestronny apartament, wygodne łóżka, miejsce parkingowe w garażu podziemnym. Świetna lokalizacja w pobliżu dworca kolejowego, linii tramwajowych. Blisko centrum. Polecam
Stępniak Wiesława
31 sierpnia 2014

Apartament Centrum Studio B6

Geräumiges Appartement mit guter Einrichtung Freundlicher und zuverlässiger Frühstückservice mit großen Portionen, sehr stark wurstbetont ohne süße Komponente, vielleicht auf Wunsch auch individuell anpassbar.
Rainer
19 sierpnia 2014

Apartament Centrum Deluxe B4

Perfect location 5 minutes walk from the old town and the central station. Very spacious appartment and good facilities in the kitchen and bathroom
Thomas
12 sierpnia 2014

Apartament Stary Browar A5 99

Местоположение, чистота, замечательные апартаменты,парковка в подземном гараже. Вокзал хоть и рядом но мы его не слышали
Yuriy
3 sierpnia 2014

Apartament Stary Browar A5 99

Schöner Innenhof, sichere Umgebung. Gut geeignet für einen Urlaub mit Familie. Immer wieder gerne!
Joanna
30 lipca 2014

Apartament Stary Browar A5 99

Amueblado nuevo a extrenar, muy moderno y bien distribuido, de sobra para dos personas Aceptan mascotas sin problemas por un sobrecoste Esta cerquisima a pie de el centro Atencion del personal fenomenal quizas por que sean muy nuevos estaban un poco sucios , polvo mas bien
Jose
24 lipca 2014

Apartament Centrum Comfort A6

Position is perfect Interior design of the apartment is good
Pier
24 lipca 2014

Apartament Centrum A3

lokalizacja pod względem dostępności na zwiedzanie zakupy super; udogodnienia: pralka, zmywarka, garaż, windy, naczynia, kuchenka itp. dla rodziny z dziećmi jak najbardziej
Agnieszka R.
24 lipca 2014

Apartament Centrum B5

Veiligheid goed geregeld met sleutels, garage voor auto goed bereikbaar. Wasmachine is fijn. Supermarktje en bakker om de hoek, mega luxe winkelcentrum op loopafstand, evenals heerlijk vegetarisch restaurant en centrum
Alice
22 lipca 2014

Apartament Stary Browar A5 101

hochwertige und moderne Ausstattung des Appartments mit Spül- und Waschmaschine (Kaffeemaschine fehlt allerdings); kurzer Weg in die Altstadt; W-Lan anscheinend vorhanden
Marco
19 lipca 2014

Apartament Centrum Comfort B2

Labai švaru, modernu, arti centras, gražūs erdvūs apartamentai. Jauku!
Aušra
14 lipca 2014

Apartament Stary Browar A3 42

Viskas labai tvarkinga, nauja. Arti centras. Gali pasistatyti mašiną požeminiame garaže. Tikrai rekomenduojame visiems
Violeta G
13 lipca 2014

Apartament Lubicz 1

We had a great time in krakow and the apartment was so easy to get to! Perfect distance from the centre and station! Host was really helpful and told us the best things to go do as we were only there for a short time. Great value for money so would definitely recommend!
Rowan
5 lipca 2014

Apartament Stary Browar A5 101

It was a great apartment full of everything you might need during your stay. It was so clean and every equipment is brand new. So perfect and much more comfortable than a hotel. The location is so close to central train station which is great if you want to visit auschwitz and salt mine. 15 minutes from old town square by walking. You might feel like at home.
Andy
24 czerwca 2014

Apartament Stary Browar A5 101

Apartament z bardzo dobrą lokalizacją. Ładnie urządzony i dobrze wyposażony, co niewątpliwie ma wpływ na komfort pobytu. Na pewno jeszcze skorzystam z tego typu zakwaterowania przy okazji pobytu w Krakowie.
Aga
20 maja 2014

Apartament Lubicz 1

Excellent location, great value for money. Stayed here once before and that's why we booked again. Definitely recommend.
Rachel
18 maja 2014

Apartament Centrum B3

Byliśmy już czwarty raz w tym samym apartamencie. Czujemy się tam jak w domu. Świetnie urządzony i w doskonałej lokalizacji. Łatwy dojazd i dystans spacerkiem do starego miasta i dworca PKP i PKS. Przy okazji przy Galerii handlowej. A przy tym cichy i spokojny zakątek w nowoczesnym apartamentowcu. Czysto i wygodnie. Dużo miejsca na ciuchy, nawet przy dłuższym pobycie. Nowocześnie wykończony i wyposażony (zmywarka, pralka, żelazko, suszarka, ręczniki, TV i DVD. Nie używamy mikrofalówki, więc jej nam nie brakowało). Jedyna, co bym zmienił, to karnisze i metodę zawieszenia firanek i zasłon. Nie da się ich zasłonić i odsłonić, a próby skończyły się spadnięciem karnisza na głowę - bolało. Ale to jedyna wada i nie tak istotna. Pojawimy się tam niedługo ponownie.
Ania i Jacek
5 maja 2014

Apartament Centrum B1

Poza obsługą oraz lokalizacją z której byliśmy zadowoleni całość mieszkania nadaje się do jak najszybszego remontu.
TG
3 maja 2014

Apartament Centrum B5

Ogólna ocena TWW bardzo dobry, natomiast co do apartamentu centrum B5 minus za brzęczącą obudowę lodówki (męczące nocą) i w tej cenie apartamentu myślę, że powinny być dostępne wszystkie polskie kanały w telewizji, a nie tylko te darmowe z satelity czyli w większości arabskie.
Mariusz
1 maja 2014

Apartament Centrum Comfort A5

Sehr schön und modern ausgestattet, nur 10 Gehminuten vom Zentrum
Alfred
17 kwietnia 2014

Apartament Centrum Comfort A6

Sehr schön und modern ausgestattet, nur 10 Gehminuten vom Zentrum
Andreas
16 kwietnia 2014

Apartament Lubicz 4

We had a wonderful stay in Cracow, mostly due to this great apartment. It was just perfect for a couple like us to stay a few days. The location is great, you have a big shopping centre nearby and the city centre is just a few minutes away. Moreover, all the bus lines we needed were also very close. The apartment is small, but cosy, and had everything we needed while staying there. The wifi worked great as well, which was very useful. I would also like to thank for the flexibility concerning the check-in. We had no idea, when we could be there, but it was no problem at all, everything worked fine. Thank you very much for this nice experience, I highly recommend the apartment if you wish to enjoy some days in this beautiful city.
Julia E
16 kwietnia 2014

Apartament Lubicz 1

The place is easy to find, close to the main station and have a bigh shopping mall and some little shops nearby. Room is clean and tidy, quiet at night which is good point to rest here. The owner is really responsible and help on the checkin base on our schedule, flexible is a selling point.
Tomson L
12 kwietnia 2014

Apartament Centrum B5

The apartment was exactly as we expected and we found previous reviews helpful with regard to location. We arrived late evening and arranged to be collected at the airport which went very efficiently and meant we didn't need to arrange to meet the key holder. It was all done for us. We really enjoyed our stay and would highly recommend the apartment
Mary
11 kwietnia 2014

Apartament Centrum A3

месторасположение, чистота, комфортные условия в апартаментах( мы отдыхали с маленькими детьми), все просто отлично! уже второй раз здесь останавливаемся. рекомендую!
Olga R
10 kwietnia 2014

Apartament Centrum B1

Csendes volt, jól felszerelt, jó helyen, közel a vasútállomáshoz és a központhoz.
Magdolna
8 kwietnia 2014

Apartament Lubicz 2

Myślałem, że cała kamienica zawali się przy kolejnym przejeżdżającym tramwaju. Ogólnie czysto i świetna lokalizacja, ale hałas trzęsących się elementów budynku podczas przejazdów tramwajów nie do zniesienia. Spałem przez tydzień w korkach do uszu. Gdybym miał ze sobą kask, też bym go założył.
Adam Gdynia
2 kwietnia 2014

Apartament Centrum Comfort A5

месторасположение отличное . В апартаментах чисто. Вся бытовая техника есть и все работает. Нам очень понравилось
Oleg
28 marca 2014

Apartament Lubicz 3

Идеальное расположение
Yuriy
27 marca 2014

Apartament Centrum B1

Абсолютно всем довольны. Замечательное местоположение, рядом старый город.
SERGEY S
8 marca 2014

Apartament Lubicz 4

Nice flat! We were perfectly welcomed and spent a very good night in this flat. Well located and next to a train stop! do not hesitate to book this appartment.
Maxime L
5 marca 2014

Apartament Lubicz 3

Bardzo przyjemne mieszkanko w samym centrum Krakowa. Polecam
Anna K
4 marca 2014

Apartament Centrum A3

Bardzo dobra lokalizacja, czysto i przytulnie, dobry standard, duża powierzchnia, wygodne łóżka, polecam
Grzegorz N
4 marca 2014

Apartament Lubicz 2

Top location!
Simone D
2 marca 2014

Apartament Centrum B5

Świetna lokalizacja, wielki plus za parking w podziemiu apartamentu (w centrum Krakowa). Bardzo dobry kontakt z obsługą.
Marek K
2 marca 2014

Apartament Lubicz 4

Apartament spełniał generalnie wszystkie nasze wymagania i zgodny z opisem. Czyste,schludne i miłe mieszkano.
Anna J
1 marca 2014

Apartament Lubicz 4

Cerca de la estación
Fidel M
28 lutego 2014

Apartament Lubicz 3

Perfect location, nice apartment, highly recommendable place!
Mónika & Roland H
21 lutego 2014

Apartament Lubicz 1

Good location Nice enough flat
Vidal
14 lutego 2014

Apartament Centrum Comfort A6

Location, service and apartment is great! I have stayed at five different rental apartments around in Krakow and so far this is the best place to be at. Thanks
Marcus
2 lutego 2014

Apartament Centrum Comfort A6

есть все для комфортного проживания(фактически это большая двух комнатная квартира).очень удачное расположение апартаментов(в 3 минутах ходьбы от галереи краковской).рядом остановка трамвая(если захотите совершить поездку в район каземеш).рядом автобусная остановка(если вы планируете поехать в величку на соляные копальни).огромный плюс данных апартаментов , есть подземная парковка, которая входит в стоимость проживания. до исторического центра кракова(рыночная площадь) прогулочным шагом 10-15 минут ходьбы. пребыванием в данных апартаментах мы остались довольны. рекомендую, если планируете посетить краков, то эти апартаменты очень не плохой вариант(по соотношению цена- качество),тем более если вы путешествуете на автомобиле.
Sergey
2 lutego 2014

Apartament Centrum Deluxe B4

Очень вежливый персонал. Все чисто и комфортно. Аппартаменты новые, в хорошем жилом комплексе. Очень близко к центру и к Краковской галлерее.
Anna
29 stycznia 2014

Apartament Lubicz 2

Jestem bardzo zadowolona z pobytu w Państwa apartamencie!
Janina
29 stycznia 2014

Apartament Centrum B5

отличные аппартаменты. если в кракове ещё буду, то только сюда. хорошее расположение ( 5 мин. от жд вокзала и автовокзала ) окна выходят в охраняемый и закрытый от посторонних дворик. чисто, вежливый персонал, понимает по русски или украински. есть всё, что нужно для приготовления еды ( в доме минимаркет, работает с 6-22:00 ).утюг, фен, пол с подогревом, спутниковое тв. и т.д. короче - шикарно.
Andrii
28 stycznia 2014

Apartament Centrum B3

Super lokalizacja ,wszędzie blisko.
Hanna
26 stycznia 2014

Apartament Centrum B1

Modern apartment in a good location. Clean, cheap and nice
Filippo Gazzetti
22 stycznia 2014

Apartament Centrum Comfort B2

dobrze utrzymany apartament, punktualna i sympatyczna obsługa
Grażyna
20 stycznia 2014

Apartament Centrum B1

Отличные апартаменты, современный дизайн. На кухне есть все для приготовления еды. Парковка бесплатно.Есть небольшой супермаркет прямо в апартаментах
Evgeny
13 stycznia 2014

Apartament Centrum A3

Красивые уютные апартаменты, очень удобное расположение - 15 минут медленным шагом до центра, рядом ( в соседнем доме) минимаркет, работает до 23-00 через дорогу 2 кафе, где можно позавтракать. Хозяева очень милые и отзывчивые. Очень актуально для автопутешетсвенников - бесплатная подземная парковка. Все очень понравилось.
olga shchepoteva
9 stycznia 2014

Apartament Centrum Studio B6

хорошее расположение, есть все необходимое, можно остановиться на длительный срок
Igor Matveev
28 grudnia 2013

Apartament Lubicz 5

We were personally greeted and shown to our apartment by a member of staff, who was very friendly and helpful. Fantastic location, right in the centre of Krakow and just a couple of minutes from the train station. The late 12pm check out was also great.
Robert
12 grudnia 2013

Apartament Lubicz 5

This is a great apartment. Centrally located and walking distance from the main square it is an ideal location convenient to many bus and tram lines and the main train station should you wish to travel elsewhere in Poland. Just outside the front door is a currency exchange shop (Kantor), a convenience store with a great selection of food and beverage and a bank machine. The apartment is extremely comfortable and clean. The kitchenette is entirely serviceable and offers what you would expect - a stove top, fridge and electric kettle. I would certainly recommend staying here to anyone traveling to Krakow. Why would you ever stay at a Hotel when you could stay in this place?
Jay D
27 listopada 2013

Apartament Lubicz 2

L'appartamento si trova proprio vicino alla stazione e a gli altri mezzi pubblici...arredamento semplice ma confortevole...
Marco
25 października 2013

Apartament Lubicz 1

Nice location, good facilities, free wifi and quiet room
Xiaomei
16 października 2013

Apartament Lubicz 3

The apartment was gorgeous!! Excellent value for money. Excellent location!! Would definitely book this apartment again...and definitely will recommend!
Rachel
15 października 2013

Apartament Centrum Comfort A5

+ Erittäin siisti huoneisto + Lyhyt matka vanhaan kaupunkiin + Iso ostoskeskus vieressä
Anne
5 sierpnia 2013

Apartament Centrum Comfort A6

Аппартаменты в новом жилом комплексе. Бесплатная подземная частная парковка прямо под домом. 10 минут до Центра прогулочным шагом. 20 до Замка Вавель. Очень красивый город. Кухня-гостинная с диваном и спалья с двухспальной кроватью. WiFi. Позвонили за час до приезда, хозяин приехал нас встречать. Предупредили, что будем оплачивать картой - без проблем, привез аппарат. Общение на английском языке. Два комплекта ключей. Выезжали рано - оставляли в почтовом ящике. Все есть: микроволновка, духовка, плита, чайник, холодильник. Можно останавливаться и на длительный срок.
Aleksei
28 lipca 2013

Apartament Lubicz 2

Ok apartment, great location
Joe I
30 maja 2013

Apartament Centrum Deluxe B4

The apartments were very nice, clean and tidy. You have a possibility to cook there if you like a there is fully equipped kitchen.
Jiri Zlebek
15 kwietnia 2013

Apartament Centrum Comfort A6

très bien situé près du centre ville historique, les visites se font à pieds. le garage est un plus pour ce qui y vont en voiture car il est difficile de laisser sa voiture dans la rue. Pour le petit déjeuner en option s’abstenir si vous voulez un petit déjeuner à la française il comporte uniquement jambon fromage yaourt, il y a une superette avec tout ce qu'il faut à côté
bonnerre myriam
7 kwietnia 2013

Apartament Lubicz 1

The dishes was not clean, the floor was not clean, - clean black sosck get gray as soon you walk on the floor. The bedding was a bit indelicately, warn and the dunes was a bit to short for long people. Poor handsope and little toaletpaper. Please clean the toilets outside too before new guests. Waccumcleaning outside guestrooms before 08:00 o'clock in the morning is not pleasant either.
Trond Aune
2 marca 2013

Apartament Centrum Comfort A5

Pobyt udany mila atmosfera polecam wasz apartament
miroslaw g
3 grudnia 2012

Apartament Centrum A3

Byłem w grudniu u Pańtwa w Apartamencie i muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony. Extra obsługa, minimum formalności, rzetelna informacja no i apartament na wysokim poziomie. Dziękuje i do zobaczenia:)
Maciej Wilk
12 listopada 2012

Apartament Centrum Comfort A5

Прекрасные аппартаменты! На минусовом этаже парковка, до центра 10 минут пешком, рядом магазин, трамвайная остановка и торговая галерея.
lga Uglova
7 sierpnia 2012

Apartament Centrum A3

Very good! Clean,not far from center,underground parcing.
Natalia Timasheva
27 maja 2012

Apartament Centrum B3

Po raz piąty korzystam z usług TWW (Kraków, Zakopane) i ponownie wracamy w 100% zadowoleni. Czysty i ze smakiem urządzony apartament, dobra lokalizacja blisko starego miasta i Galerii Krakowskiej, miła obsługa dają poczucie odpoczynku jak w domu, a miejce parkingowe w podziemnym garażu dodatkowo ułatwia przyjazd samochodem. Do tego apartament jest dość cichy i hałas z ulicy nie przeszkadza w odpoczynku. Do apartamentu Centrum wrócimy w przyszłym roku na pewno.
Jacek Lichwa
19 maja 2012

Apartament Lubicz 3

Skorzystaliśmy i jesteśmy bardzo zadowoleni. Apartament świetny, lokalizacja znakomita. Obsługa (dostarczenie kluczy, załatwienie formalności i udostępnienie apartamentu) perfekcyjna i idealnie punktualna. Brawo! Z pewnością jeszcze skorzystamy i będziemy polecać!
Maria i Robert Serafin
4 marca 2012

Apartament Lubicz 3

wspaniały pobyt, lokalizacja idealna, czysto, przyjemnie, kontakt i organizcja na wysokim poziomie, wrócę przy kilejnym pobycie w pięknym Krakowie
Aleksandra Konieczna
28 lutego 2012

Apartament Centrum A3

Bardzo wysoki standard uslug ! Apartament rewelacyjnie wyposazony w bardzo atrakcyjnej lokalizacji,czystosc zapewniona. POLECAM WSZYSTKIM SERDECZNIE :)
Bogumiła AUBIN
24 lutego 2012

Apartament Centrum B1

Dziękujemy za świetny nocleg w apartamentach przy Galerii Krakowskiej! Spędziliśmy tam przemiły walentynkowy weekend i ku naszemu zaskoczeniu znaleźliśmy w apartamencie walentynkowe upominki. Nie wiem skąd wiedzieliście że jesteśmy parą :) Byliśmy miło zaskoczeni. A sam Kraków przepiękny i lokalizacja apartamentu naprawdę ok, bo na Rynek mieliśmy 5 minut pieszo. Pozdrawiamy i napewno będziemy polecać :)
Magdalena i Jarek W. i M.
22 lutego 2012

Apartament Centrum B5

Wspaniały apartament, duży komfort, świetne wyposażenie. Miła, domowa atmosfera. Dziękujemy!
Sonia Siwiorek
11 grudnia 2011

Apartament Lubicz 5

WARUNKI OK.OBSŁUGA OK.IZOLACJA AKUSTYCZNA POKOJU KOSZMAR.SŁYCHAĆ NAWET CICHĄ ROZMOWĘ Z APARTAMENTU OBOK
Roman Kacprzyk
28 listopada 2011

Apartament Lubicz 1

Witam, od wielu lat korzystam z gościnności TWW apartamenty w Warszawie, teraz przyszła kolej na Kraków, również bardzo miło wspominam pobyt.\r\nDziękuję!!! Do zobaczenia niebawem. Jadwiga M.
Jadwiga Maksymienko
21 października 2011

Apartament Lubicz 2

Korzystalismy z apt Lubicz 2, w ktorym czystosc pozostawiala wiele do zyczenia. Natomiast najwiekszy problem wylonil sie na miejscu! Zarezerwowany przez nas apt Lubicz 4 okazal sie niedostepny, poniewaz ktos juz w nim przebywal!! Tak wyczekiwany odpoczynek z mezem poszedl na marne, poniewaz przydzieono nam apt z jedno osobowymi lozkami, o ktore wcale nie prosilam!! Brak profesjonalizmu, zalosne potraktowanie klientow, pomimo najmilszej obslugi podczas rezerwacji przez internet i telefon. A na miejscu szydlo wyszlo z worka! Kpina!
Karolina Novak
28 września 2011

Apartament Lubicz 5

Korzystałam z apartamentu w Krakowie. Bardzo dogodna lokalizacja, apartmanet dobrze wyposażony, cichy. Jendkaże czystośc i sprzątanie w apartamecie oceniam krytycznie i wymaga to bardzo dużej poprawy!
Agnieszka Kozioł
13 września 2011

Apartament Centrum A3

Apartamenty godne polecenia. Uprzejma i bardzo pomocna obsługa, mieszkania czyste i w pełni wyposażone. Rezerwacja on -line lub telefoniczna bez problemów.
Anna Woroniecka
31 sierpnia 2011

Apartament Lubicz 2

Mila obsluga,Dobry kontakt ,Wspaniala realizacja online.. sprawnie i bezkonfliktowo,wygodne formy uiszczania rachunkow
Tedi Tedi
30 maja 2011

Apartament Lubicz 4

Very confortable,clean,quiet and central apartment.Staff perfect and very kindl :-)
Marco Vargiu
5 maja 2011

Apartament Centrum B1

Wszystko zgodnie z opisem, apartament na wysokim poziomie, do Starego Miasta spacerkiem 10 minut, lokalizacja bez zastrzeżeń (spokojnie), miejsce parkingowe super, polecam
Małgorzata Kalwaj
29 października 2010

Apartament Centrum B1

Excellent and perfect apartment! Very big, new en lux. The apartment is nearby city town. Just a couple of minutes walking. Underground parking place is great. Also the Krakow shopping center across the road. The service is also excellent.Recommended, 5 points !
Vosters Pieter
23 sierpnia 2010

Apartament Centrum Deluxe B4

Bardzo mila obsluga. Bardzo ladny, czysty apartament.
Natalia Miodek
25 lipca 2010

Apartament Lubicz 1

Gościliśmy w apartamencie Lubicz I w Krakowie i jesteśmy bardzo zadowoleni. Obsługa profesjonalna, apartament dokładnie taki, jak na zdjęciach, bardzo czysto i bardzo przytulnie. Myślę, że jeszcze niejeden raz skorzystamy z usług TWW Apartamenty.Dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy
Agnieszka Pilarska
2 maja 2010

Apartament Lubicz 3

We were plesantly surprised at this new, clean and conveniently located apartment hotel. It is situated just opposite the station in an office block, which means you have all the peace and quiet you'd need if staying for the weekend. The apartment studio was extremely clean, the bathroom was spacious and the shower was great. Also, it comes with a kitchenette in case you'd like to stay in and cook. You can also (for 5 pounds) have a continental breakfast delivered to the studio at a prearranged time if you don't feel like going out to look for something to eat in the morning
B Lam
5 maja 2009

Apartament Lubicz 4

Mieszkaliśmy w apartamencie Lubicz 4 ogólnie wszystko jest super . mieszkanko wygodne,przytulne,miłe . wyposarzenie bez zarzutu. na pewno jeszcze skorzystamy z waszej agencji.
Joanna Radomska
29 września 2008

Apartament Centrum Comfort A6

This is the second time we used TWW for an apartment in Krakow. It is a first rate company. Excellent service, great location, modern apartment. We will definitely rent through them again.
Bruce Klein
26 maja 2008

Apartament Lubicz 5

Habe gerade eine Woche im Apartment Lubicz V hinter mir und bin restlos begeistert. Alles sehr schön und vor allem neu, absolut zuverlässige Schlüsselübergabe und Toplage. Empfehlenswert!
Gerhard Hifinger
17 grudnia 2007

Apartament Lubicz 3

My son and I spent 6 nights at 2 Lubicz 3. it was VERY convenient for the station - we came in from and back to the airport - and also for the city centre. The cooker in the flat doesn't have a grill or an oven, but that wasn't a problem - we only cooked simple meals because eating out locally is good and cheap. TWW were nice people to deal with and all the arrangements worked fine.
Tim Bell
24 grudnia 2006

Apartament Centrum A3

W dniu Bożego Narodzenia.Radości wszelkiego stworzenia Więc niech pełna tej radości Zawsze w sercach waszych gości. Z Dublina dla calej zalogi TWW przesyla Barbara. See you 31go :-)
Basia Hajduk
25 maja 2006

Apartament Lubicz 1

Wir durften vier wundervolle Tage in Krakau verbringen. Das Apartment Lubicz 1 war wunderbar geräumig, wohldurchdacht und geschmackvoll möbiliert, r u h i g, sauber und sehr bequem. Das Ganze nur fünf Minuten vom Rynek entfernt. Wir sind immer noch ganz begeistert. Auch der Transport zum Flughafen klappte array(trotz herannahenden Papstbesuches) hervorragend. TWW Apartments hat damit zu einem traumhaften Kurzurlaub beigetragen. Tak, tak, tak,tak! Therese und Dirk Brouer, Potsdam, Germany
Therese Brouer
1 maja 2006

Apartament Centrum B1

I have been travelling to Krakow for 9 months now, conducting training for my company. After spending several nights in hotels, I decided an apartment would be a better option. TWW offers wonderful properties; very well kept, great service, and great locations. I have spent two weeks in Centrum BI, and have booked my next three trips for the same property. TWW, you have made my time away from home much more enjoyable.
Shane Pointdexter
23 marca 2006

Apartament Lubicz 2

Jestem stałym klientem a mój zachwyt rośnie z upływem czasu. Apartamenty TWW są FENOMENALNE!!! A załoga TWW to przeuroczy profesjonaliści. DZIĘKI!
Przemysław Siuda
15 marca 2006

Apartament Centrum Comfort B2

REWELACJA!!! Szkoda że istniejecie tylko w Krakowie, Warszawie i w Zakopanem. Wspaniałe warunki, BARDZO miła obsługa i normalne (ludzkie) ceny. Serdecznie polecamy wszystkim poszukującym bazy wypadowej w Krakowie. Obiecujemy odwiedzać Wasze apartamenty podczas następnych naszych wizyty - od tej pory inne miejsca nie wchodzą w grę. Dziękujemy - zespół NorthWind
Northwind
14 lutego 2006

Apartament Centrum Deluxe B4

Bardzo dobrze wyposażone mieszkanie. Wszystkie sprzęty i meble nowiutkie. Bardzo ładnie i czysto. Ogólnie bardzo wysoki poziom.
Łukasz Łukasik
19 stycznia 2006

Apartament Lubicz 2

Doskonałe rozwiązanie również dla firm - miłe, przytulne apartamenty w znakomitych lokalizacjach, profesjonalna obsługa. Polecam!
P.R.Siuda
19 stycznia 2006

Apartament Lubicz 3

Jestem regularny gościem w Apartamentach TWW. Wszystko jest zawsze bez zarzutu.Będę korzystał nadal. Serdecznie polecam wszystkim!
Przemysław Siuda
10 stycznia 2006

Apartament Lubicz 1

My family have just spent 6 days in apartment Lubiz 1. We were very impressed. The apartment was spotless. The facilties were excellent and the location 5 minutes walk from the old town was brillant. Can't wait to use it again.
Donna Roberts
13 grudnia 2005

Apartament Lubicz 1

We spent 5 days in Krakow at the Lubicz apartment. Everything was perfect! Highly recommended. I would definitely stay there again.Thank You TWW!
Leslie Kret
9 grudnia 2005

Apartament Lubicz 2

Od kilku lat nasza firma współpracuje z Apartamentami TWW.Piękne apartamenty, położone w ciekawych punktach miast za bardzo konkurencyjną cenę.Pracownicy są profesjonalni, otwarci na klienta i chętni spełnić nawet te najbrdziej nietypowe prośby. Serdecznie polecam!
Agata Zimny
7 grudnia 2005

Apartament Lubicz 2

We spent a fantastic weekend in Krakow, in the Lubiscz II apartment. The service before and during was fantastic, and the apartment fantastic - can't believe how nice it was for such a low price. I would recommend this to absolutely everyone, and want to come back very soon.
Katherine Savage
11 listopada 2005

Apartament Centrum Comfort A5

ceny wzięte z księżyca
Wojciech Janik
30 października 2005

Apartament Centrum Comfort B2

From the pick up at the airport to the location everything was perfect would highly recommend this company
Al
15 maja 2005

Apartament Lubicz 3

Właśnie planuję wakacje... ponieważ będą one w Polsce skorzystam z usług tej firmy. Jak na razie korzystałem jeden raz z apartamentu Lubicz III i jestem bardzo zadowolony. Uważam, że apartamenty są ładne - jednak najbadziej cenię sobie niezależność. Wszystkie formalności nie są uciążliwe. Jeden mały minus... przydałyby się na miejscu informacje o restauracjach, jedzonku na telefon, kinach itp. oczywiście w drugim dniu pobytu to nie problem bo na mieście ulotek jest pełno...
Wojtek
2 grudnia 2

Apartament Stary Browar A3 42

It was a great apartment full of everything you might need during your stay. It was so clean and every equipment is brand new. So perfect and much more comfortable than a hotel. The location is so close to central train station which is great if you want to visit auschwitz and salt mine. 15 minutes from old town square by walking. You might feel like at home
Andreas
2 grudnia 2

Apartament Stary Browar A3 42

El apartamento esta muy bien , completo y tiene de todo. Te dan las llaves cuando llegas y es como si tuvieras tu apartamento propio. Buena zona, tranquila pese a estar cerca de la estación. , muy bien comunicado, y con todo lo necesario para estar bien. Hay un centro comercial grande que tiene de todo
2014-08-29
Telefon:
48 12 638 02 12
Adres e-mail:
biuro@tww.pl
Zend\Mvc\Router\Http\RouteMatch Object ( [length:protected] => 31 [params:protected] => Array ( [controller] => Application\Controller\City [action] => comments [module] => application [lang] => pl [front] => apartamenty_w_apart_residence [front0] => apartamenty_apart_residence ) [matchedRouteName:protected] => polish-hostname/home/apartment-apart-residence/comments )